دستور سرآشپز

باقلاقاتق
فست فود 20 | بهترین فست فود در کرج | بهترین فست فود در تهران | فست فود در کرج | فست فود در تهران باقلا (کشاورزی گیلان) 300گرم باقلا قاتق/ شوید (خشک) 3قاشق سوپخوری/ تخم مرغ 3عدد/ سیر (خشک) 4حبه/ کره (یا روغن زیتون) 100گرم/ آب 1لیتر/ نمک به میزان لازم/ فلفل به میزان لازم/ دارچین به میزان لازم/ زردچوبه به میزان لازم

ابتدا پوست باقلا ها را جدا کرده و در ظرف مناسب یا گمج مقداری روغن یا کره میریزیم و کمی باقلا را در آن تفت میدهیم سپس شوید خشک، سیر کوبیده، زردچوبه و نمک را اضافه کرده و مخلوط می کنیم بعد از اینکه مواد به خوبی تفت خورد، آب را روی آنها می ریزیم و همان طور روی حرارت باقی می گذاریم تا باقلا نیم پز شود (این نوع از باقلا زود له می شود). پس از جوش آمدن آب، تخم مرغ را اضافه می کنیم.این تخم مرغ ها باید خوب پخته شود.در آخر با دارچین و فلفل غذا را خوش طعم می کنیم.

نکات:

پاچ باقلای خشک را از فروشگاه های خواروبار می توان خرید. 

پاچ باقلا دو نوع است:پاچ باقلای محلی که پس از پخته شدن شکل خود را حفظ می کند و پاچ باقلای کشاورزی که زودپز بوده و اگر زیاد پخته شود له می شود.