دستور سرآشپز

پنکک صبحانه
فست فود 20 | بهترین فست فود در کرج | بهترین فست فود در تهران | فست فود در کرج | فست فود در تهران آرد: 1/5 پیمانه بیكینگ پودر: یك قاشق غذاخوری شكر: ‌یك قاشق غذاخوری/ نمك: ‌نصف قاشق چای‌خوری/ شیر: یك و نیم پیمانه/ تخم‌مرغ: یك عدد/ كره: نصف قاشق غذاخوری، در دمای اتاق

شكر، آرد، بیكینگ پودر و نمك را با هم مخلوط كنید.
تخم‌مرغ و شیر را به مخلوط اضافه كنید و با استفاده از یك همزن، آن‌ها را خوب با هم مخلوط كرده تا نرم و روان شوند.
در یك تابه نچسب، كره را ذوب كنید.
یك چهارم از مخلوط را درون تابه ریخته و روی حرارت متوسط، به مدت 3 دقیقه یا تا زمانی‌كه رویه آن پف كرده و بالا بیاید آن را حرارت دهید سپس پنكیك را برگردانده و طرف دیگر را 2 دقیقه دیگر یا تا زمانی كه قهوه‌ای رنگ شود حرارت دهید.
همین كار را با مابقی مایه انجام دهید.