دستور سرآشپز

خورش گردو
فست فود 20 | بهترین فست فود در کرج | بهترین فست فود در تهران | فست فود در کرج | فست فود در تهران گوشت گوسفندی (خردشده) 300 گرم / گردو (4 پرشده) 300 گرم/ پیاز (نگینی‌ خردشده) 1 عدد/ رب انار ملس یک‌ دوم پیمانه/ زرشک 2 قاشق سوپخوری/ فلفل 1 قاشق چایخوری/ زردچوبه 1 قاشق چایخوری/ نمک 1 قاشق چایخوری/ روغن مایع به میزان لازم

داخل قابلمه ای مقداری روغن گرم کرده، پیاز را درون آن تفت دهید. سپس گوشت را به آن افزوده، با نمک، فلفل، زردچوبه و 2 پیمانه آب با در بسته بگذارید تا بپزد.

 

گردو را با مقداری روغن تفت دهید.

رب انار و گردوی تفت داده شده را به مواد افزوده و بگذارید تا جا بیفتد. سپس از روی حرارت برداشته، داخل ظرفی سرو کرده و روی آن زرشک بریزید.