دستور سرآشپز

قزل آلای کبابی
فست فود 20 | بهترین فست فود در کرج | بهترین فست فود در تهران | فست فود در کرج | فست فود در تهران ماهی قزل آلا / روغن زیتون به میزان لازم/ نمک به میزان لازم/ فلفل سیاه به میزان لازم/ جعفری ۱ دسته/ لیمو ۲ عدد/ کره به میزان لازم
۱- از ۲ عدد ماهی قزل‌آلا هر کدوم به وزن ۳۰۰ گرم استفاده کنید. داخل شکم ماهی‌ها رو خالی کنید. روی پوست ماهی‌ها از هر سمت، حدود ۱۰ برش اریب به عمق نیم سانتی متر بزنید.
۲- پوست یکی از لیموها رو رنده کنید و بعد اون رو نازک ورقه‌ورقه کنید. لیموی دیگر رو از وسط نصف کنید.
طرز تهیه:
   1. گریل فر رو روی حرارت بالا گرم کنید.
   2. روی ماهی‌ها روغن زیتون بمالید و به اون‌ها نمک و فلفل سیاه بزنید. داخل شکم ماهی‌ها رو با برگ‌های جعفری و برش‌های لیمو پر کنید.
   3. ماهی‌ها رو به همراه لیموی نصف‌شده روی توری و در سینی فر بذارید. رنده پوست لیمو و تکه‌های کره رو روی ماهی‌ها بذارید. ماهی‌ها رو برای ۶ دقیقه از هر طرف گریل کنید.
   4. آب لیموهای کبابی رو روی ماهی‌ها بچکونید و در کنار سالاد میل کنید