دستور سرآشپز

یونانی پلو
فست فود 20 | بهترین فست فود در کرج | بهترین فست فود در تهران | فست فود در کرج | فست فود در تهران سینه مرغ 1 عدد کامل/ پیاز 1 عدد/ هویج حبه شده 2 عدد بزرگ/ نخود فرنگی نیم پز 1 لیوان/ قارچ حبه شده یک و نیم لیوان/ زرشک سرخ شده 5 قاشق غذاخوری/ برنج 3 پیمانه/ روغن برای سرخ کردن و طبخ برنج به میزان لازم/ زردچوبه، ادویه کاری، نمک و فلفل به میزان لازم/

در ابتدا استخوانهای مرغ را گرفته و آن را به قیچی به صورت حبه ای خرد کرده و به همراه پیاز، زردچوبه، ادویه کاری، نمک و فلفل حدود 20 دقیقه می پزیم و در مقدار بسیار کمی روغن کمی تفت می دهیم.

*. قارچ و زرشک را به صورت جداگانه سرخ کرده و کنار می گذاریم.نخود فرنگی را با آب جوش حدود 10 دقیقیه بجوشانید که کمی نیم پز شود.سپس برنج را به همراه هویج خرد شده و نخود فرنگی و نمک و روغن به صورت کته ای بپزید.

*. پس از پخت پلو برای سرو غذا در ظرف مورد نظر خود، به صورت لایه ای یک لایه از برنج مخلوط ریخته سپس روی آن قارچ سرخ شده، مرغ تفت داده شده و کمی زرشک بریزید و سپس لایه دیگر برنج را ریخته و بقیه مواد را نیز به صورت لایه ای بریزید.