دستور سرآشپز

خوراک قارچ و هویج بخارپز
فست فود 20 | بهترین فست فود در کرج | بهترین فست فود در تهران | فست فود در کرج | فست فود در تهران قارچ ۴۰۰ گرم/ هویج ۲ عدد بزرگ/ پیاز یک عدد کوچک/ فلفل دلمه ای ۱/۲ عدد/ روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری/ نمک ، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

کف ماهیتابه را با روغن چرب کنید. بهتر است از ماهیتابه رژیمی استفاده کنید. در صورت در دسترس نبود از ماهیتابه نچسب استفاده کنید تا مواد بدون سوختن بخارپز شوند.

پیاز ، قارچ، هویج و فلفل دلمه را در ماهیتابه ریخته و نمک و فلفل و زردچوبه را هم اضافه کنید . زیر حرارت را کم کرده و در ماهیتابه را بگذارید و اجازه دهید بخارپز شوند.

چون قارچ به اندازه کافی آب می اندازد نیازی به اضافه کردن آب نیست و تا آب قارچ کشیده شود خوراک شما نیز آماده است.