دستور سرآشپز

سالمون کبابی با اسفناج و پنیر فتا
فست فود 20 | بهترین فست فود در کرج | بهترین فست فود در تهران | فست فود در کرج | فست فود در تهران فیله ماهی سالمون ۴ تکه/ نمک به میزان لازم/ فلفل سیاه به میزان لازم/ روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری/ اسفناج ۱۵۰ گرم/ پنیر فتا ۶۰ گرم/ بادام زمینی ۱/۳ پیمانه/ آبلیمو ۲ قاشق چای خوری
از ۴ تکه فیله ماهی سالمون، هر کدام به وزن ۱۷۰ گرم استفاده کنید.
پنیر فتا را تکه تکه کنید.
 در ترکیب اصلی این دستور به جای بادام زمینی از دانه کاج استفاده می شود.
طرز تهیه:
گریل فر را روشن کنید. فیله های ماهی سالمون را در سینی فر بگذارید، به آن ها نمک و فلفل سیاه بزنید و برای ۵ تا ۷ دقیقه کبابی کنید.
در این میان، در ماهیتابه ای بزرگ روی حرارت متوسط روغن زیتون را گرم کنید. تا حد ممکن اسفناج ها را در ماهیتابه جا دهید. به آن ها نمک و فلفل سیاه بزنید. آن ها را هم بزنید و وقتی فضای کافی ایجاد شد، بقیه اسفناج ها را اضافه کنید. آن ها را برای حدود ۲ دقیقه تا نرم شوند، بپزید و پنیر فتا  و تکه های بادام زمینی و آبلیمو را با آن ها ترکیب کنید.