دستور سرآشپز

استیک با سس قارچ
فست فود 20 | بهترین فست فود در کرج | بهترین فست فود در تهران | فست فود در کرج | فست فود در تهران مواد لازم برای سس قارچ: آب گوشت یک پیمانه/ آرد سفید یک قاشق سوپ خوری/ کره 250گرم/ قارچ تازه 250گرم/ شیر یک پیمانه/ نمک و فلفل به مقدار کافی/ برای استیک: گوشت فیله یا راسته به وزن 250گرم 3 عدد/ سیب زمینی متوسط 2عدد/ نخود فرنگی 100گرم/ هویج کوچک 6عدد/ کره 150گرم/ نمک و فلفل به مقدار کافی

استیک باید در تابه ی چدنی سرخ کرده ودر هر نوبت یک استیک رادر تابه قرار داد.قطعات گوشت را کمی می کوبیم.2طرف هر قطعه را به نمک و فلفل آغشته می کنیم.هر قطعه گوشت را به صورت جداگانه  در روغن سرخ می کنیم.سیب ها را پوست کنده و به صورت خلال در میاوریم.سیب زمینی ها راتا زمان سرخ شدن در ظرفی حاوی آب نگه دارید تا در مجاورت هوا سیاه نشوند.همزمان با سرخ شدن استیک ها در تابه ای جداگانه سیب زمینی ها را سرخ می کنیم.نخود فرنگی و هویج را هم در ظرفی جداگانه می پزیم.

برای تیه ی سس قارچ ابتدا کره را در تابه ای کوچک روی حرارت ملایم آب می کنیم.سپس آرد را بدان اضافه می کنیم.آن را کمی سرخ می کنیم.آب گوشت را به آرامی داخل آرد می زنیم.آنقدر این کار را ادامه می دهیم تا سس نرمی به دست  بیاوریم.