دستور سرآشپز

پاناکوتای شکلاتی
فست فود 20 | بهترین فست فود در کرج | بهترین فست فود در تهران | فست فود در کرج | فست فود در تهران شیر:دو و نیم پیمانه / خامه صبحانه یا خامه فرم گرفته:200 گرم / وانیل:یک چهارم قاشق چایخوری / پودر ژلاتین:یک و نیم قاشق غذاخوری/ شکر:یک سوم پیمانه/ شکلات تلخ به مقدار مورد علاقه معمولا 100 گرم کافیه

پودر ژلاتین را روی نصف پیمانه شیر پاشیده و 5 دقیقه زمان دهید سپس روی بخار کتری قرار داده تا ژلاتین در شیر حل شود. 
مابقی شیر، خامه(در صورتیکه از خامه فرم گرفته استفاده می کنید باید شکر را حذف کنید)، شکر را مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود. و شکلات رنده شده رو اضافه کنید.