دستور سرآشپز

سیب زمینی شکم پر
فست فود 20 | بهترین فست فود در کرج | بهترین فست فود در تهران | فست فود در کرج | فست فود در تهران مواد لازم: ژامبون گوشت یا مرغ: 2برگ قطعه‌‌قطعه / فلفل‌دلمه‌ای‌ رنگی: 4 برش / سس مایونز: 2 قاشق مرباخوری/ جعفری خردشده: 2 قاشق غذاخوری / هویج خردشده: یک عدد کوچک / ذرت دانه: 2 قاشق غذاخوری / سیب‌زمینی سایز بزرگ: یک عدد / نمک‌ و فلفل: به میزان لازم

ابتدا سیب ‌زمینی را داخل فر گذاشته و در دمای 400درجه فارنهایت به  مدت 20دقیقه پخته سپس سیب ‌زمینی را از وسط نصف کرده و با قاشق گوشت  آن را بگیرید.

مابقی  مواد را با هم مخلوط کرده و به شکل سالاد درآورده و روی سیب زمینی نصف شده قرار داده و به  دلخواه تزئینن می‌کنید.