اولین نان فانتزی در ایران
فست فود 20 | بهترین فست فود در کرج | بهترین فست فود در تهران | فست فود در کرج | فست فود در تهران نان فانتزی در زمان‌های قدیم هم بوده نان و شیره انگور، نان و خرما، نان و روغن و زعفران، یعنی همه انواع نان‌هایی که غیر از آرد گندم افزودنی‌های طعم‌دار و مزه‌دار هم در ساخت آن به کار برده می‌شود. در گذشته‌های نه چندان دور، پخت نان فانتزی در شهرها و روستاهای کوهستانی رواج داشت، ابعاد این نان‌ها در اندازه 5 تا 10 سانتیمتر و عموما گرد و حجیم بود، نان فانتزی پزهای قدیم فقط زنان باتجربه و با حوصله بودند، آنها هم هرچند وقت یکبار دست به ابتکاری می‌زدند و وسط نان گردو، زیره و ... قرار می‌دادند تا مشتری جذب شود.