مشهورترین پنیرهای دنیا
فست فود 20 | بهترین فست فود در کرج | بهترین فست فود در تهران | فست فود در کرج | فست فود در تهران پنیر کوتیجا خاستگاه: مکزیک نوع شیر: گاو مدت زمان کهنگی: حداقل سه ماه پنیرهای تازه‌تر طعمی شور و ملایم مانند پنیر فتای تازه دارند. با کهنه شدن پنیر طعم آن قوی و تیزتر و بافت آن نیز خشک‌تر می‌شود. موارد مصرف: در تهیه تاکو، سالاد، سوپ، روی برنج، در انواع خوراک‌ها، روی خوراک لوبیا/ پنیر بز (شِوغ) خاستگاه: فرانسه نوع شیر: بز مدت زمان کهنگی: متغیر است واژه‌‌ی فرانسوی شِوغ به معنای بز است و به هر پنیری اطلاق می‌شود که با شیر بز تهیه شود. اما در آمریکا این واژه مصطلح تنها به پنیرهایی از شیر بز اشاره دارد که کهنه نشده و فورا پس از تهیه مصرف می‌شود. پنیر تازه‌ی بز، مرطوب و روشن بوده و طعمی نسبتا ترش مثل لیمو دارد و همچنین حالتی گچی در دهان ایجاد می‌کند. این پنیر در بسته‌بندی‌های وکیوم شده و گاهی با ترکیب سبزیجات، ادویه یا سیر عرضه می‌شود. موارد مصرف: خردشده در سالاد ، سرخ‌شده به صورت مخلوط با خرده نان، در ساندویچ و مک‌اندچیز/ امَنتَل خاستگاه: سوییس نوع شیر: گاو مدت زمان کهنگی: حداقل چهار ماه مشهورترین پنیر سوییسی که ممکن است هرکسی بشناسد، پنیر امنتل است؛ دقیقا همان پنیری که پر از سوراخ است. این پنیر، نوعی پنیر کوهستانی است یعنی پنیر تهیه شده از شیر گاوهایی که در کوهستان آلپ در فصل‌های مختلف تغذیه کرده و دلمه‌های آن پخته شده و محکم به هم فشرده می‌شود. سوراخ‌هایی که در این پنیر می‌بینید، حباب‌های گاز کربن دی اکسید هستند که با فعالیت باکتری Propionibacterium freudenreichii و مصرف اسید لاکتیک توسط آن تولید می‌شوند. این پنیر شیرینی خاص و طعمی قوی دارد که با خوردن آن، پشت زبان می‌سوزد. همچنین مانند دیگر پنیرهای کوهستانی، بسیار عالی ذوب می‎شود./ پنیر تالجیو خاستگاه: ایتالیا (لامباردی) نوع شیر: گاو مدت زمان کهنگی: شش تا ده هفته پنیر تالجیو با قدمتی بیش از هزارسال، یکی از قدیمی‌ترین پنیرهای نرم دنیا به شمار می‌آید که هر زمستان و پاییز تولید می‌شود.نام این پنیر ایتالیایی از غارهای وال تالجیو گرفته شده است. این پنیر حجم چربی پنجاه درصدی دارد. تالجیو عطر تند و تیزی دارد اما طعم آن نسبتا ملایم و مشابه طعم میوه است. برای بهتر و ملایم‌تر شدن طعم تالجیو به آن مغز، ادویه، کشمش و گاهی لیمو اضافه می‌کنند. طعم پنیر تالجیو به همراه سالاد بی‌نظیر است. پارمژانو-رجیانو خاستگاه: ایتالیا نوع شیر: گاو مدت زمان کهنگی: حداقل دوازده ماه چندین نوع پنیر در بازارها تحت نام پارمزان عرضه می‌شود که این پنیرها را نباید با پنیر حقیقی پارمژانو-رجیانو اشتباه بگیریم. این پنیر با نام تاییدشده و حفاظت‌شده تنها در امیلیا-روماگنا و لامباردی ایتالیا تولید می‌شود. پارمژانو که حداقل به یک سال و حداکثر سی و شش ماه زمان برای کهنگی نیاز دارد، پنیری با بافت سفت، خشک، ترد و شکننده است؛ این پنیر طعمی بسیار تند و کاراملی قوی وهمچنین حالت کرانچ فوق‌العاده‌ای دارد. موارد مصرف: رنده‌شده در سالاد و پاستا. پنیرهایی با پوسته‌ی شورتر و سفت‌تر بسیار عالی بوده و بسیاری از سوپ‌های ایتالیایی طعم خوب خود را مدیون این پنیر هستند.